Julia Pettersson -

släkten är värst!


Skrevs:
2010-06-26 / Klockan: 14:27:32 / Kategori:

Hej! Dålig på att blogga fortfarande jo tack jag vet, JULIA SUGER PÅ DET NU FÖRTIDEN! Men iallafall midsommar som var igår friades med pappa & hans nya sambo Madelaine hennes tvillingar Emma och Philip som är 7år, och min lillebror på pappas sida som är 7år. Vi firade midsommar i hemsjö där min faster hennes sambo jonas och mina kusiner casper och frida bor. Vi var ungefär 21 personer här, alla släktingar och en familj mina kusiner känner. Midsommar var inte det bästa men det blev lyckat, frida gosade mest med sin wille och fick sova i caspers rum under natten eftersom frida dissa mig för sen pojkvän under natten. Skriver lite här vad vi gjorde och så under dagen MIDSOMMAR!

Pappa,jag och lillebror Oscar började åka hemifrån sjötorp runt halv nio tiden åkte in i mariestad och handla efter vägen för vi skulle grilla hos mina kusiner och så senare på kvällen. Sen drog vi vidare till Nääs-slott och rasta våran hund Zindra, efter ett tag kom pappas nya "ragg" madelaine,philip och emma och tog följe med hos till hemsjö ett ställe ett tag där ifrån som vi där skulle fira midsommar. När vi väl kom fram så vänta vi tills alla hade kommit hela släkten och så, sen när alla hade kommit åt vi midsommar mat! Jag & frida diggar sillen ;) efter vi hade ätit gjorde vi midsommar kransar min blev skit dålig, så drog isär den och fick damp! men min älskade faster madde den yngsta fastern gjorde en åt mig ist (aa) sen drog vi alla ner till lövhult där vi dansa runt midsommar stången, AKTA NU WILLE SÅ DU INTE FÅR MIDSOMMAR STÅD! (bästa komentaren utav mig) jag,frida och wille och några fler dansa inte, jag var paparazzi och tog kort på frida och wille! Vill ni se bilder och så kika in på fridas blogg ; www.fridacarooline.blogg.se, Fika där ner och så tog kaffe med dopp, det var gött iaf! Sen drog vi hem och åt jordgubbar och glass osv.. Sen drog vi upp på fridas rum och chilla ett bra tag. Pappa,Madelaine,Emma och Philip drog hem tidigare. Tack och lov att pappa drog innan ens fyllan börjat, på tal om det min pappa är värst när det gäller det! VÅRAN SLÄKT ÄR VÄRST, riktig party släkt! sen fortsatte väl kvällen osv.. vi sjöng och chilla och hade det softa som faen! Gick och la oss ganska tidigt för trötta var vi, men det klockrenaste komentaren kom utav mina kusiners pappa då vi skulle sova ;"ÅH HERRE JÄVLAR HÄR VAR DET MÖRKT SOM ETT NEGERARSLE! " hahahah vi skratta så vi skulle dö, x'D somnade ganska fort, vaknade imörs och då smsa jag kusin för vi skulle t stan, men nej göteborg hade stäng idag! FAN ASSÅ! menmen.. ska sen bada i poolen och så.. senare blir det upp till annika och viktor med andra familjer, och imöra åker jag hem till pappa  och är hundvakt och nästa helg blir det hem och leka med älskling äntligen! Nej nu ska jag va social mot mina kusiner! Kommer inte blir så mycket bloggande innan jag kommer hem så ha det bra tills vi hörs igen! Puss'
















ALLA BILDER ÄR FRIDAS, MEN JAG TOG FLER TAL UTAV DOM SOM TOGS IGÅR! :)


SOMMAR SNYGG ;)


Skrevs:
2010-06-17 / Klockan: 16:21:00 / Kategori:

Hej! igår kväll blondera jag mitt hår, vill va sommar fin även om jag är väldigt blond normalt! Imörs gick jag upp tidigt för att boka tid för klippning idag men då var mamma redan i fullgång med att göra det så jag var uppe ett tag sen gick jag och la mig igen vaknade en stund innan jag skulle iväg och klippa mig,tog med mamma in till sunne till din frisör blev ganska nöjd med håret, lite kort men nu är iallafall allt sleta borta :D gick runt lite på sunne efter jag klippt mig sen drog vi till coop och handla lite. Sitter nu här hemma vet inte vad jag ska göra resten av dagen! Längtar till helgen då jag förmodligen ska vara med älskling :D<3 Kanske slänger in ett blogg inlägg senare om jag inte har annat för mig, ska gå och äta snart! Så hörs. Puss!


SUMMER 2o1o


Skrevs:
2010-06-16 / Klockan: 17:31:38 / Kategori:

Hej! sen sist jag har bloggat så har det nog hänt ganska mycket minns inte vad som hänt, jo att det blivit sommarlov! Jag suger på att blogga, har funderat på att lägga ner detta med bloggen eftersom jag har inte mycket tid till att uppdatera och så. men ni väljer vet ni! ;) I fredas var det då skolavslutning den dagen och dagarna innan det var allt depp för mig, för i fredas den 11/6 skolavslutningen flyttade min bästavän annica hem till stockholm igen efter att bott här i sunne i över ett års tid hos en familj som hon då känner men vi går inte in på varför hon bodde där det är hennes ensak! Tårar och ännu mer tårar var dagarna för mig fyllda av, men i fredas kväll grät jag ganska mycket och den helgen med. Nästan alla dagar fram tills sommarlovet har jag vart med älskling också! :) det har vart väldigt mysigt vi har vart ute och åkte och skrattat fram tills sent på natten, jag älskar dig oändligt emil! Dom här första dagarna på sommarlovet jag tillbringat med sofie, och hjälpt mamma LITE! Nu längtar jag bara till helgen som då jag ska tillbringa med älskling hela helgen, och nu till måndagen ska jag få ta bort stygnen i ryggen efter att jag tog bort en levefläck i ryggen för lite mer än en vecka sen! Midsommar blir att fira med släkten i göteborgstrakterna med pappa & hans nya familj eller vad man ska kalla det! Vill få allt det överstökad så det blir juli så jag kommer hem hit igen och får va med älskling, hur ska jag klara mig utan han !? :oo mycket längtar jag till nu! kommer försöka blogga så mycket som möjligt nu på sommarlovet med det kommer nog gå ganska dåligt! :( Fast nu ska jag gå och ta en fika! Puss.

BILDER SEN EFTER SKOLAVSLUTNINGEN SISTA MÅLTIDEN MED BÄSTAVÄN!


Jag,Louise,Annica & Isabel längst in till väggen hitåt.




Jag,Louise,Annica&Isabel




Jag,Louise,Annica&Isabel

Jag,Louise,Annica&Isabel




Jag,Louise,Annica&Isabel


Har massa mer bilder,men orkar inte lägga upp!


sommar och sol.


Skrevs:
2010-06-06 / Klockan: 18:35:43 / Kategori:

Hej! som jag alltid säger så suger jag på att blogga, menmen.. det börjar dra sig på sommar 2o1o och då vill jag lixom inte sitta och blogga direkt ;) helgen har iallafall spenderats med älskling! skriver hur helgen var och så då!

Fredag - Skolan, sen drog jag till danne som tog med mig och sin epa ut på en tur i sunne så drog vi till kolsnäs där märta och malin var för dom skulle bada, senare kom jocke och erica dit med! vi åt pizza på stranden och sola medans dom andra bada! Missa såklart bussen hem så smart är ju jag verkligen xd Efter ett tag drog danne hem och malin och erica med så jag,jocke och märta bestämde oss för att gå ner t självaste mitten av sunne, då drog jag med min granne hem som jag fick syn på. Senare på kvällen kom älskling till mig, vid 21.00 var vi hos hans syster som var borta då och mata hennes katter senare drog vi in till sunne med hans epa och kolla runt lite så. Sen drog vi tillbax till hans syster och såg film åkte hem runt tolv draget och la oss i min säng. Båda var jätte trötta, och så!
Lördag - vakna upp bredvid älskling, han skulle dra till skacksjö och fixa lite med epa så jag somnade om efter han åkt, kusin var här och hjälpte t med ved och så.. Älskling kom hit senare på kvällen igen och de :)<3
Söndag (idag) - vakna upp bredvid älskling igen vaknade utav väckarklockan som var satt på halv tio för älskling skulle t stan och handla kläder och så med sin mamma o pappa. så nu sitter jag här inte gör ngt, har solat och så idag! Sen blir det varm dusch, och sova! är dyng trött efter helgen! Puss


8/2-2010 <3


Skrevs:
2010-06-04 / Klockan: 18:39:55 / Kategori:

Denna paus var kort, men det var nog bra med en paus.
jag har saknat dig, du är min igen!
ilove you darling, ikv ska vi ha kul :)
sommar 2010 here we come :D<3
Emil (L) Julia ..<3




RSS 2.0