Julia Pettersson -

5 månader


Skrevs:
2011-02-27 / Klockan: 20:16:15 / Kategori: Min stora kärlek
Japp så var denna dagen snart över då. Och imorgon på börjas årets sportlov som har vart efterlängtat. Idag vakna jag av att jag var svettig och tårarna börja rinna för jag drömt en äcklig och sjuk mardröm som jag hoppas jag aldrig kommer uppleva eller jag drömmer igen. Sen skjutsa Daniel in mig till sunne för jag skulle leka med älskling och henrik. Drog till ishallen och sporthallen där älskling gjorde bort sig med en kondom, skratta så jag höll på att börja gråta. Sen drog vi till henrik för dom skulle äta. Sen fick vi skjuts till ishallen för dom hade samling halv tre inför matchen som börja vid fyra. Filippa,Louise & Jorid kom och gjorde mig sällskap tills matchen börja och under matchen, Efter matchen skjutsa älskling och hans mamma hem mig. Nyss ätit god mat och ska snart lägga mig framför tvn. Imorgon kommer älskling! Och 5 månader med världens underbaraste pojk idag!
Nu ska jag gå, puss


älskling och min lillasyster.

minnen lever kvar, men jag saknar dig än idag


Skrevs:
2011-02-20 / Klockan: 14:56:22 / Kategori: Life Of Julia

Fredag: Idag blev det en 10 morgon och fixa sig med dusch osv. inför begravningen. Det gick bra på begravningen och den var väldigt fin inte för många folk heller, träffa gamla människor man lärde känna som lite och så, kusiner osv. God smörgås och tårta fick man också, jordgubbstårta! MUMS! Efter begravningen drog jag mamma och leah hem medans Daniel och Elvis hämta Lasse som ska hjälpa till med att rensa ur morfars lägenhet. Ikvällen bestog utav tv och trötthet. Hah, som vanligt.
Lördag: bestod utav att älskling kom hit runt 10 på morgonen då jag nästan nyss hade vaknat.. Han kom och kröp ner bredvid mig eftersom jag fortfarande var ganska trött för jag hade somnat sent. Sen resten av dagen städade vi mitt rum osv.. sen har vi bara legat i sängen och kollat på tv. Mamma,Daniel och Låtsasfarfar Lasse åkte iväg till Munkfors för att rensa ur morfars lägenhet så jag och christoffer var barnvakt till mina småsyskon. Så christoffer bakade negerbollar med leah och elvis, och leah är verkligen tokigt kär i christoffer! hahah ;) vi skjutsade hem christoffer runt 22.00 ungefär, sen runt tolv eller ett gick jag och la mig efter en tröttsam dag!
Söndag: Vaknade kanske runt 9-10 idag igen, låg kvar i sängen till ett ungefär och smsade med älskling som nu har match i kristinehamn som jag skulle viljat sett men det gick ju inte.. Sen ska Daniel och Leah skjutsa hem Lasse till filipstad så ska vara hemma med mamma och Elvis, då ska jag slöa framför tvn och kanske göra varmchoklad vi får se vad som dagen bjuder på. Fint väder ute, och jag har kramper vid revbena och neranför magen som igår vet inte vad det är för något, får väl kolla upp det snart. Ikväll börjar äntligen BigBrother Sverige IGEN! wiiie, längtat har man gjort så det ska jag kolla på ikväll och även Wallader får det bli. Kanske slänger in ett inlägg senare ? det märks som vanligt. Kram


Rock 'N' Roll


Skrevs:
2011-02-17 / Klockan: 18:49:17 / Kategori: Life Of Julia

Kan inte kalla denna dagen mer än TRÅKIG, fast det har ändå vart en lugn dag. Efter skolan blev det hem som vanligt, fint väder ute iallafall. Blev att äta muffins med lillebror och sen sätta sig vid datorn. Ska försöka röja upp lite i mitt rum, och sen fixa iordning allt jag ska ha imorgon. Begravning för morfar imorgon så är ledig. Kommer förmodligen blogga imorgon efter det för ska inte på hockey. Jag valde att älskling kommer hit hela lördagen istället man får mer tid tillsammans då! Nu ska jag försöka göra något annat, ja jag ska fixa i rummet! Duktigt. Och om någon är intresserad och är duktig på att göra om bloggar så kan ni väl komentera detta inlägget för är sugen på något nytt, skulle vara kul! Vi hörs.



när jag var nyklippt, hon gjorde en fusk sidecut, sugen på de!


Blogg design ?


Skrevs:
2011-02-16 / Klockan: 17:10:00 / Kategori: Life Of Julia

Är det någon av mina vänner eller så som är duktig på att göra bloggdesign ?
är sugen på en ny, har tröttnat på den jag har nu tyvärr :/
hör av er isåfall! :)


kär i en ängel


Skrevs:
2011-02-16 / Klockan: 17:08:52 / Kategori: Life Of Julia

Som ni ser så var det exakt en månad sen idag som jag bloggade sist. Har haft fullt upp med skolan och allt skolarbete och självklart älskling. Nationella prov i Svenska har vi börjat med, och snart är det ännu ett svenska prov. Känns som dom första två svenska proven vi gjort gått bra uppsatsen och skrivuppgiften. Bara hörförståelsen kvar ? Månaderna rullar på.. och snart drar alla andra nationella prov igång. Idag har jag text gjort ett testprov i Kemi, som gick bra tycker jag själv, men jag gjorde bara Godkänt nivån! Skolan idag har faktiskt vart ganska soft. Träffat goa människor och älskling är en av dom. Kom hem för en stund sen, gjorde iordning lussekatter som låg i frysen och gjorde en varm kopp te. Funderar på att lägga mig och glo tv en stund, eller om jag ska sitta kvar här och prata med folk? hm.. vi får väl se blir väl som vanligt att jag hamnar framför datorn på direkten igen. Imorgon är det torsdag och sista skoldagen för min del, för på fredag är det begravning för morfar.. :( men det blir bra... och hoppas på att mamma är snäll och skjutsar och hämtar mig på hockeyn på fredag kväll för då ska jag träffa några efterlängtade kompisar jag inte sett på länge... :o Och om 11 dagar har jag och älskling 5 månaders dag :) hihi fort tiden går. Nu ska jag gå och göra något annat tror ja ? :$

- Puss




älskling när han var i egypten...




RSS 2.0