Julia Pettersson -

En dag som denna kan gärna få dra åt pipsvängen


Skrevs:
2012-04-30 / Klockan: 18:22:15 / Kategori: Life Of Julia
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det inte blev något utav de vi kom fram till eftersom jag vill ha saker klart snabbt och smidigt men så vart det inte. Så här sitter jag hemma ska snart äta något lätt och senare blir det tacopaj med familjen. Jag vill ut med älskling eller kompisar. Först älskling men han är med sin familj hos några kompisar inte alls långt ifrån mig. Kanske kan ta mig en tur ut och springa sen eller så sover jag resten av kvällen. Såhär tråkigt är det inte rockigt att ha! Nej nu ska jag sätta på hög musik och dansa mig galen!

Valborg


Skrevs:
2012-04-30 / Klockan: 13:19:50 / Kategori: Life Of Julia
Det är valborg och ingenting händer alls här hemma hos mig. JAG HATAR ATT INTE GÖRA NÅGOTING! Men pratar just nu med Sanna så får se ifall jag kan sova hos henne eller inte, aja det märks vell. Annars ligger jag hemma i sängen hela kvällen och gör absolut ingenting. Har legat i sängen tillräckligt idag också, så ska hoppa in i duschen och fräscha till mig så får vi se vad dagen har att bjuda på. Inget mer bloggning idag tror jag iallafall. Ha en bra valborgsmässoafton eller vad de nu heter!

Blommorna blommar


Skrevs:
2012-04-29 / Klockan: 22:39:44 / Kategori: Natur

En maskros


Skrevs:
2012-04-29 / Klockan: 22:36:09 / Kategori: Natur

Dagen har bestått av fota olika sortersblommor och här över ser ni en maskros som jag försökte ta en fin bild på. Tog även ett kort på en groda som stack upp huvudet ur vatten och massa mer saker. Men som sagt bilderna kommer upp mer eftersom, och när bloggen kommit i mer form. Men bilderna på blommorna jag tog idag kommer upp efter detta inlägg så ni får gärna komentera vad ni tyckte om dom då. Resten av kvällen har jag eldat ute på ängen med mamma och sen har jag sett på bigbrother. Ska lägga mig framför tvn och försöka sova. Hoppas ni har det bra!

det känns som i en bubbla


Skrevs:
2012-04-29 / Klockan: 11:38:03 / Kategori: Övriga bilder

Jag vet inte direkt vad jag ska skriva om eller vart jag ska börja. Gårdagen blev hemma hos älskling med hans lillasyster. Blev tacos mys och lite annat gott. Stannade där tills tio sen hämtade mamma mig. Hade faktiskt med mig kameran men de blev mest flum kort ifrån älskling sida, blev endast 3 stycken och dom låter jag bli att lägga upp här faktiskt. Gick och la mig nästan direkt när jag kom hem och somnade ganska fort. Idag ska jag försöka ta mig ut och fotografera lite och ni har fortfarande inte kommit med tips och trix, så det är jag sur för, nejdå. Men vore snällt iallafall. Har inte planerat något annat för idag så jag kommer kanske blogga då och då, ha det bra!

Deltar i en fototävling! ♥


Skrevs:
2012-04-29 / Klockan: 10:50:00 / Kategori: Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett present kort på
Om jag vann detta present kort på 200 kr skulle jag vilja vinna denna



Och jag skulle vilja vinna för att vi nyss har fått en systemkamera som det skulle vara roligt att få saker till så man lärde sig mer och nya saker. Så denna tycker jag passar bra, håller tummarna!


28 april


Skrevs:
2012-04-28 / Klockan: 09:25:38 / Kategori: Life Of Julia
Godmorgon allihopa! Sitter här hur trött som helst men det är inte det enklaste att sova när våran hund springer i full fart och hoppar upp i sängen till mig. Hade tänkt att jag skulle sova till 11 idag iallafall om inte lite mer. Runt tre drar jag till älskling och jag hoppas mamma tillåter att jag tar med kameran, men eftersom den är såpass ny tror jag att jag inte kommer få det. Så idag blir det dålig med bloggande. Ni får ha det bra!

Vitsippa


Skrevs:
2012-04-27 / Klockan: 19:12:50 / Kategori: Natur

Nikon D3100 + AF-S NIKKOR 18-105mm

Sitter just nu här och har just installerat alla program för kameran och så till datorn. Det var inte lite program heller det tog sin tid men det är värt det. Har prövat tagit massa kort både ute och inne idag. Men det är inte det enklaste att lära sig kontraster och allt på en gång. Så ni får ett smak prov på en bild här över som ska föreställa en vitsippa om det ens syns ? jo då det syns men jag är inte så duktig ännu men jag ska öva och öva så det blir bättre och det blir det med tiden. Tog även massa kort på hunden,katterna och marsvinet men det kommer upp någon annan dag. Väntar just nu på fläskfilé och något mer gott och sen ska jag försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon och göra mig iordning innan jag drar iväg och spenderar resten av dagen och kvällen med hjärtat. Vi har även 19 månader idag, så grattis till oss! Jag hoppas ni ger mig massa tips och trix till fotograferandet. Ha det super bra nu, pussar och kramar Julia

RÖSTA PÅ SÖTNOSEN


Skrevs:
2012-04-27 / Klockan: 14:01:30 / Kategori: Life Of Julia
Tycker alla mina underbara läsare kan ta sig tid till att gå in och rösta på denna sötnosen.
Länken är; http://hund.nominering.se/alfons-2 klicka på hjärtat så har ni röstat.
Tycker denna charmiga gosse förtjänar en vinst!

Vinnaren utav BeautyStick!


Skrevs:
2012-04-27 / Klockan: 13:42:40 / Kategori: Tävlingar och Erbjudanden
Vinnaren utav dessa BeautyStick är; Isabella Axelsson!
Grattis till dig, skicka gärna din mail så jag kan nå dig!

Har haft fullt upp, så bloggen fick komma i andra hand.


Skrevs:
2012-04-27 / Klockan: 13:13:21 / Kategori: Life Of Julia
Har haft fullt upp i veckan har ju knappt bloggat för er känns det som, och så är det nog också!
Igår gjorde vi sista delen i Nationella Svenska, det var uppsats delen eller vad man nu säger. Kändes som det gick ganska bra så det är bara att hoppas! Går dagen fick bli väldigt lugn efter skolan gick hem och la mig i soffan tills mamma och dom kom hem. Sen gick jag direkt och la mig i sängen med illamående och huvudvärk. Det har vart med mig hela veckan känns det som. Och igår fick mamma hem systemkameran hon beställt, så den kommer jag försöka låna ofta och fotografiera med till bloggen, idag har jag tagit massa kort. Men dom blev inte så bra eftersom jag är nybörjare och måste lära mig den lite mer. Så kom gärna med tips och trix! :)

Vinnaren av dagens blogg!


Skrevs:
2012-04-24 / Klockan: 19:22:53 / Kategori: Dagens blogg
Klicka på bilden för att komma till vinnaren!

och jag ursäktar för att det har dröjt, men jag har inte haft tid innan.

24/4 2012


Skrevs:
2012-04-24 / Klockan: 19:19:37 / Kategori: Life Of Julia
Mina rubriker blir bara dåligare och dåligare för varje dag som går och min fantasi ligger på noll.
Dagen börja ganska bra då jag fick sova en halv timme extra och det behöver jag verkligen, så jag åkte med min moster till skolan. Gick direkt ner till grafiska där alla 1:or vänta på att komma in i salen där vi skulle ha nationella i svenska läsförståelse. Jag håller tummarna starkt på att det gick bra, lite krångligt var det allt. Var klar med det 9.30 då hade jag suttit 1h och 10 min, inte alls länge kanske ni tycker. Fick sluta nere på grafiska då så våran nästa lektion började halv 2 uppe på broby så vi gick dit. Man gjorde absolut ingenting under den tiden åt mat en snabbis typ. Fick sluta en kvart tidigare idag då jag skulle gå iväg och fixa en sak. Jag tog med mig älskling hem och myste det behövde vi, inte vart på ett tag. Önskar man hade lite mer tid, men det är svårt att fixa. Han åkte hem för snart en halv timme sen så jag ska packa fotbollssakerna och sen städa i rummet en snabbis tror jag. Imorgon blir det inte så bra uppdatering då jag har träningen efter skolan. Kram

tjugotredjeapriltjugohundratolv


Skrevs:
2012-04-23 / Klockan: 20:47:58 / Kategori: Life Of Julia
Hejsan! Jag skriver lite om dagen kort, är inte på blogg humör alls idag. Sorry!
Hela dagen har sugit sig totalt för mig. Lärarna har vart allmänt störande och jobbiga, jag har haft dålig humör tillbax men så är det en gång i månaden för alla, men jag har verkligen problem vissa dagar med humöret, hehe. Fick sluta 15.15 fem minuter tidigare jippi, eller inte läraren är lite fläng. Gick direkt upp till skolan mötte älskling och väntade på bussen. När jag kom hem åt jag ugnspannkaka och bytte om sen drog jag iväg på fotbollsträning. Det gick sååådär bra idag, hade kunnat gått bättre. Men som sagt måendet och humöret ska också funka bra för att träningen ska funka bra. Träningen börja vid 18.00 och sluta 19.15 väldigt kort träning på måndagar men det funkar det med. Fick även veta att träningsmatchen blir återigen inställt för vi har för lite folk som kunde vara med, tråkigt. Och serien börjar om knappt 3 veckor, undra hur allt kommer gå. Efter träningen åkte jag hem och slängde mig in i duschen, så nu är jag fräsch och trött som fan. Men jag kan ju inte missa bigbrother, får se om jag somnar eller inte. Ska försöka få i mig något att äta och även göra iordning en liten massäck inför nationella imorgon så inte min mage kurrar inför alla. Nu ska jag iallafall sluta skriva, hoppas ni haft en bra dag som jag då inte direkt haft. Godnatt!

Tycker till om Bigbrother deltagarna.


Skrevs:
2012-04-22 / Klockan: 21:00:35 / Kategori: Life Of Julia
Nu ska jag berätta exakt vad jag tycker om detta paret i bigbrother huset. Annika och Marcelo. Jag tycker dom är ur gulliga tillsammans och dom passar ganska bra ändå, dom nya Martin och Sara ? som alla kanske säger..
Men Annica har (hade) pojkvän utanför bigbrother, hon var förlovad osv så jag tycker de är dåligt utav henne att göra som hon gör, eller helt enkelt gjort från första början. Men som sagt man får ta smällen som blir utav allt sen. Och Marcelo tycker jag bara leker och sviker Annika hela tiden, jag blir faktiskt väldigt arg på honom när jag ser hur han behandlar henne och hur han beter sig emot henne. Jag skulle aldrig acceptera det. Hon tar bara emot allt för hon tycker om honom. Men är deras förhållande och förlovning så seriös igentligen ? det är frågan. Detta är iallafall det jag tycker, ha en bra kväll nu ska jag lägga mig och ser vem som åker ut bigbrother. Jag hoppas på att Hulda åker ikväll! kramar



RSS 2.0