Julia Pettersson -

min kung,håkan hellström ♥


Skrevs:
2010-02-28 / Klockan: 22:53:10 / Kategori:








Det finns så jävla mycket bra med honom, glömmer aldrig den 18/9 -09, bästa dagen i mitt liv! ♥

random...


Skrevs:
2010-02-28 / Klockan: 18:24:15 / Kategori:
En bra kille är:
Han som bryr sig mest om dig.
Han som kan få dig att gråta med sina vackra ord.
Han som kan få dig glad när du är nere.
Han som vill visa upp dig för hela världen.
Han som kan skriva allt om dig på msn och inte bryr sig om hur många tjejer han förlorar.
Han som alltid kan ställa upp.
Han som vet när du är ledsen och när du är glad.
Han som betyder mest i dina ögon.
Han som kan vända sig till vem som helst och säga: detta är min flickvän.
Han som kan hålla din hand framför sina vänner och säga: det var hon jag pratade om.

surfa runt lite på internet så hitta jag denna, tyckte den vara lite bra. så vad säger ni folket, vad tycker ni ?!

nu börjar loooovet ;d


Skrevs:
2010-02-28 / Klockan: 13:26:01 / Kategori:

Yes som sagt rubriken säger allt, imorgon börjar lovet,så nice asså. Vad ska ni läsare göra på lovet ?  jag ska leka med massa kompisar skulle jag tro, träffa folk jag inte träffat på ett tag kanske, som tex pojkvännen! det behövs efter min längtan till mina vänner och honom. Om dagen idag då ; vaknade runt 10 tiden och satte på datorn då, åt frukost för ett litet tag sen,det blev en godfrukost det blev, Två rostade mackor med jordgubbsmarmelad och ost på,ett juice glas och ett yougurtglas :') kanske inte så nyttigt, men shit the same. Senare blir det nog kanske att slå på en film och slappa. För imorgon ska jag förmodligen leka med min alldeles egna ängel märta, hon ska kanske komma hit så ska vi plugga matte osv.. mysigt det kommer bli isånnafall. Fårse om pappa,madde och lillebror oscar kommer hit och hämtar mig så ska vi in till kd och gå på stan, sånnafall ska jag köpa något utav det jag har på bild här nedanför sen, jag gillar det jag valt ut, speciellt munktröjan som är randigt blå! Kanske bloggar senare ikv om jag har tid, men det tror jag nog! ;) kram.


ärlighet & falskhet


Skrevs:
2010-02-27 / Klockan: 23:35:27 / Kategori:

Kom hem för flera timmar sen. vart på kalas hos mina kusiner i deje, min älskade favorit kusin fyller 25år idag! Han har alltid ställt upp för mig och vart som en bror,men det finns också vissa tråkigheter i allt, men det vill jag inte ta upp, jag vet mer än vad han tror. älskar honom så grymt mycket, han har alltid vart den snyggast av kusinerna också :$ ahaha. han är iallafall världens bästa kusin man kan ha! (L)

Satte mig vid datorn när vi kom hem och det var runt 18.00 typ ? har avinstallerat massa skit från datorn som jag antingen inte behöver eller använder, tar så mycket plats och det äh onödigt till högsta grad! Har skrivit med massa trevliga personer, bäst utav allt är älskling! Saknar han så grymt mycket åh allt verkligen. Har även skrivit med vissa idioter som är omogna, och inte har ett liv! Ska försöka lägga mig tidigare idag om jag lyckas, beror på när jag och emil tröttnat på att skriva och blir trötta ;d haha. nu ska jag kolla facebook osv.. skriver mera imorgon, och än en gång GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN :D<3 Puss&kram.


att jag är kär i dig är öppenbart.


Skrevs:
2010-02-27 / Klockan: 14:00:20 / Kategori:

Godmorgon för min del folket! Vaknade faktiskt vid 13.00 idag, så himla skönt att sova länge på helgerna och på vardagarna också förståss. Vaknade av att min lillsyster la sig bredvid mig i min säng och krama om mig,hon är nog verkligen världens bästa lillasyster när hon är såhära gosig emot mig! Vi gick upp efter en stund och då fick jag syn på att min andra halvfarbror micke hade kommit med din flickvän till oss, blev ganska blyg så drog in till köket med mumin och syster. Efter ett tag så åt vi kladdkaka,kakor och saft som min låtsas pappa Daniel bakat,kladdkakan hade han bara bakat! Jag satt med lillsis och lillbrur i vardagsrummet så vi slapp tyckte det var pinsamt bland dom vid bordet. Gick faktiskt och la mig ganska sent igår ;o runt 3 tiden tror jag det var, tröttna eftersom att mamma bara snacka i telefon med en gammal kompis. Senare ska vi på kalas hos våra kusiner. Den äldsta fyller 25 idag, han är som en storebror för mig, vi har växt upp tillsammans typ. Det ska bli kul, får se vilka mer som kommer och firar han! Senare ikväll blir det väl sitta vid datorn, om jag inte leker med någon om någon kan komma hit! Nu ska jag snart duscha och fixa mig. Sminkar mig ju fan inte längre ;) det är bra eller hur?! NU ska jag gå, kanske bloggar senare ikv, pussar&kramar!

- emil andersson ,<3


emilandersson .v


Skrevs:
2010-02-27 / Klockan: 00:27:14 / Kategori:

Sitter och skriver med världens bästa älskling!(y)
Utan honom vore jag ingenting, han är mitt allt!
Mitt liv, så glad att det blev vi, mår så bra vid din närvaro.
Han och jag har sjukt rolig konversation massa smileysar bara. ;)
haha, saknar honom så sjukt mycket, vi ska ses i vecka :D
Snart ska jag sova, utan honom :( men det blir någon dag.
Får väl se till att muminvovven ligger bredvid mig ist!
Dricker päronsoda så fort så jag får i halsen, uhhamäjja.
Nu ska jag fortsätta skriva med älsklingen min, hörs ikväll, ny dag vet ni!

- Du är min ängel från ovan, du är mitt liv.
- världens bästa pojkvän ever!
8/2 -10 bästa dagen i mitt liv.
älskar dig! .v



veckan avklarad!


Skrevs:
2010-02-26 / Klockan: 19:11:17 / Kategori:

Tjena fölket! ;> sista praodagen idag då var tveksam om jag orkade gå upp på morgonen för. men jag stack ändå iväg till förskolan för att få träffa alla barn och johan,bästavän! Dagen har vart lugn åkte med peter hem, och vi slutade 16.00. Maten idag på skolan/förskolan var kycklingpytt mycket godare än jag trodde att det skulle vara,åt väldigt mycket. Senare framemot eftermiddagen så fick vi mellis, det blev smörgås och vatten eller mjölk. Sen fick vi efterrätt till det, glass med maränger och strössel. Gud vad som små åt, det var inte alls många idag på förskolan, så vi bjöd in fritids också. Fick massa hejdå kramar utav bästavän johan eftersom att han slutade 13.00 idag, och han skulle hem och fixa sig, för dom skulle ha disco på skolan. Så fick massa hejdå kramar, och han och jag har ett löfte att vi ska börja ses flera gånger i veckan ska vi försöka med och umgås så mycket det bara går för oss två! Kommer sakna han och alla barn sjukt mycket nu när jag inte kommer praoa längre där. Dom tyckte att jag skulle sommarjobba på förskolan i sommar, och det kanske blir det vi fårse ;) haha. När jag kom hem så drog mamma iväg till sunne så gick vara barnvakt åt lillbrur och lillsis. Senare kom Daniel och hans bror ronny hem, och mamma kom efter en stund. Undra vad det blir för mat idag ? HM... Fläskfilé,potatisgratäng och sallad ? HOPPASHOPPAS! Dessutom så saknar jag älskling jätt mycket, så vi ska försöka ses i veckan någon gång! Imorgon blir det förmodligen 25 års kalas för min kusin som fyller år, Grattis till min söta kusin putte :D<3 Kanske bloggar senare ikv ? Pussar.



DAGENSLÅT! - jag har massa olika musikstilar ;)


rubrik saknas x'd


Skrevs:
2010-02-25 / Klockan: 20:41:12 / Kategori:

Hejsan,näst sista prao-dagen avklarad :) den har vart lugn och bra med alla småbarn. Dom hade lillavasaloppet idag på skolan så alla barn på skolan åkte skidor, vissa kolla på jag var en utav dom eftersom jag kolla bebisarna! När vi hade vila efter maten så somnade jag, haha x'd gulligt! Jag & bästavän johan har haft kul idag, kommer sakna han som fan när jag inte ska praoa där längre, men vi har bestämt att vi ska börja ses oftare som det bara går nu! Efter jag och elvis hade slutat så kom mamma och leah och hämtade oss så åkte vi till kil/edsvalla och handla småsaker shampoo osv.. på ÖB! Sen gick mamma in på affärn i kil och handla mat osv.. Sen när vi kom hem så gick jag en promenix med muminvovven, skönt väder idag iallafall snöa som fan men ändå. Plocka upp alla saker vi handlat efter jag kommit in,satte mig vid datorn sen och slöa. Snackat med johan,jesper och nu snackar jag med älskling på msn!Saknar alla dom tre som fan, jesper & johan är dom bästa vännerna man kan få och ha! Och älskling är bästa älsklingen, älskar er guys! (L) Sen blir det sova ^^ NU ska jag snacka vidare med älskling, ha en bra fortsättning på kvällen! Puss


tänker på allt det gamla med dig..


Skrevs:
2010-02-24 / Klockan: 17:27:34 / Kategori:

'


Skrevs:
2010-02-24 / Klockan: 16:25:01 / Kategori:

3 praodagen avklarad. Peter en utav förskolan/dagis läraren sa till mig att jag fick sluta tidigare idag skulle igentligen ha slutat 17.15 men fick åka med mamma hem när hon hämtade elvis när han slutade som var 13.30! Dagen idag har iallafall vart bra, busat som fan med småbarnen. Dagens mat var Fiskbullar och potatis och grönsaker, det dög! 4-5 åringarna hade gympa idag också, kul var det! Var så synd om johan, han går ju på skolan där. Vi gick förbi deras klassrum i korridoren så kommer johan in från rast hade ont som fan osv.. går inte helt in på detaljer vad som hade hänt. Orkar inte heller skriva allt! Fick massa kramar och ner brottningar idag utav han, min bästavän han släpper jag aldrig!! Senare ska vi på kalas till mormor i sunne, hon fyller år! Så vi hörs imorgon igen, om jag inte bloggar mer ikväll gonatt! puss


GRATTIS MORMOR!


johan, bästavän <3


Skrevs:
2010-02-23 / Klockan: 16:46:09 / Kategori:

Hallojsan alla glada! proa idag igen, bror skulle vara där idag också så extra kul blev det ;) hiih. Johan kom in och hjälpte till också när bebisarna skulle ha idrott haha ;) vi går inte in på vad som hände med mig och johan, vi har det för oss själva, har ont i högra armmuskeln och brösten x'd hahahha fyfan asså kul vi hade!(L) massa mer hände, orkar inte skriva allt. Slutade halv två mamma kom och hämtade mig och elvis. åkte hem hit och satte mig vid datorn, nu ska jag dra på dans snart. först ska jag ut med mumin. senare blir det att kolla på andraavenyn och duscha. bloggar mer imorgon,. kramar


första praodagen avklarad!


Skrevs:
2010-02-22 / Klockan: 19:01:24 / Kategori:

Hejsan alla sötnosar där ute! första praodagen är nu avklarad, sjukt soft var det allt. Småbarn och även lite äldre på dagis/förskolan där min lillbrur går, men han är ju bara där på tisdagar-torsdagar. Började 8.00 slutade 13.30! Träffade även min efterlängtade vän Johan som jag inte träffad på ganska länge, iallafall inte vart med på länge. Han går i åk 6 på den skolan som förskolan ligger vid. Får träffa han i en hel vecka nu ju, så det ska allt bli hinna mycket roligt tillsammans under en veckas tid. När jag kom hem satte jag mig vid datorn och kolla runt. Nyss bakat cupcakes blev lite misslyckade ;) haha. Senare blir det kolla vidare här och sova senare. Saknar älskling så sjukt mycket så tror jag dör. Imorgon blir det att jag börjar samma tid och vet inte när jag slutar, har iallafall dans imorgon så hinner tyvärr inte blogga imorgon. Nu ska jag kila vidare. Puss

- 2 veckor med älskling idag. / Grattis till oss baby. (L)


UNDERBART BRA BAND!


Skrevs:
2010-02-21 / Klockan: 21:44:52 / Kategori:


nattinatti §

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN!


Skrevs:
2010-02-21 / Klockan: 16:43:14 / Kategori: Frågor och Svar


1 . Frida - Skulle du välja bort mig framför en kille ? <3
-
Nej, jag skulle inte välja bort någon. alla betyder lika mycket för mig. och jag accepterar inte att man väljer bort
någon bara sådär, man kan ju bli sårad och så. Så nej, jag skulle inte välja bort någon utav er.

2. Maja -
1.har du pojkvän?
2.föredrar du en fredagsmys med din pojkvän elr din bästa vän? :O
3.spelar du någon sport?
4.vad är din favorit?
5.favorit klädsel?
6.oskuld?
7.msn? :D
8.ålder?
9.lägenhet eller villa?
10.har du något husdjur??

- 1.- Japp det har jag till två veckor tillbax :')
- 2. - Det beror helt och hållet på hur ofta man är eller inte.
- 3. - Nej, har gjort. men har fått idrottsskada i båda mina knän så får inte. :(
- 4. - Beror på vad du menar med favorit ;)
- 5. - Mjukisbyxor,Jeans med linne & tjocktröja tror ja :)
- 6. - Ja det är jag, jag tycker inte det är helt rätt att bara "knulla runt". Jag har känt att jag inte känt mig säker med dom andra jag vart tillsammans med, och man ska inte heller gå för fort fram rakt på sak. Sån är inte jag. Jag vill helst ta det lugnt fram, och min pojkvän är också sån. Man måste också känna sig säker och känna att man är mogen för det osv.. ni förstår nog.
- 7. - [email protected]
- 8. - fyllde 15 den 6 februari ;)
- 9. - Jag bor i villa med min familj.
- 10. - Ja, en hund och två katter där jag bor nu. och hos min pappa en hund :)

3. Moa - hur gammal är du?
vad är din favoritmat/färg/djur ?
vilken skola går du på ?
hur många besökare får du varje dag ?

- 1. - 15!
- 2. - Mitt favortis djur är hund, har alltid vart. Och Rosa är min favorit färg och favorit mat är olika ;)
- 3. - Fryxellska skolan i sunne :)
- 4. - det är olika från dag till dag faktiskt.

4. Min älskling - varför är du finast ? ;)<33333
- Jadu älskling, det vet jag ju inte, för du är ju det ;)<3333


- Hade inga mera frågor, men tyckte att ni skulle få svar nu, eller ? ;) kommer en till frågestundså småning om!


<3


Skrevs:
2010-02-21 / Klockan: 16:25:51 / Kategori:



RSS 2.0