Julia Pettersson -

avslutet 2011


Skrevs:
2011-12-31 / Klockan: 10:21:02 / Kategori: Life Of Julia
Sista dagen av 2011 och det firar jag med älskling osv, som jag då skrev igår. Nu drar jag snart, dåligt med bloggning! Ha en bra dag/kväll och en bra start på 2012! Vi hörs igen nästa år! Puss

Dag 31 - Det här älskar jag att göra


Skrevs:
2011-12-31 / Klockan: 09:32:25 / Kategori: Lista - dag för dag
Jag älskar att kolla på när christoffer har matcher och när dom vinner såklart för då är dom alltid så glada annars kvittar det typ, men så är det väl när man spelar matcher. Right ?
Jag älskar att vara med honom och mina vänner!
Nu är denna listan avklarad, nu inleder vi nya året!

Dag 30 - Bästa fotot hittils


Skrevs:
2011-12-30 / Klockan: 22:30:00 / Kategori: Lista - dag för dag
hittade en annan bild, men den var förstor för att laddas upp, jaja detta är en fin också.

20:55


Skrevs:
2011-12-30 / Klockan: 21:01:38 / Kategori: Life Of Julia
Hej nu är jag hemma igen. Kom hem från älskling för någon timme sen ungefär minns inte helt vilken tid och de är väl skitsamma. Har inte gjort speciellt mycket idag har bara sett på svensson svensson och så. Alltså bara tagit det lugnt.
Nyår imorgon och det firar jag med vänner och christoffers familj och deras vänner. Åker till christoffer tidigt till morgon och sen drar vi och martins familj + louise till ishallen och åker skridskor. Jag ska inte åka, inga skridskor och vill inte skämma ut mig. Sen vet jag inte vad det blir förutom att vi ska bada tunna,äta gott och se på hockeyn 4 på morgonen. Hoppas på en bra kväll har ju älskling bredvid mig hela tiden 

Det kommer bli dålig med bloggning imorgon som ni vet och det måste ni ju förstå efter som det är nyår och vi ska inleda år 2012 då vi dör och jorden går under, hehe.


Ha en bra kväll!

10:37


Skrevs:
2011-12-30 / Klockan: 10:38:32 / Kategori: Life Of Julia
Nu är jag vaken igen efter att min hund hoppade upp i sängen och skulle gosa ner sig och det gillar jag inte när jag sover. Ska göra mig iordning och äta sen vidare till älskling som väntar på att få spela Battlefield med mig! Haha. Blir dåligt med bloggande idag, så vi ses när vi ses. Puss

Dag 29 - 3 saker jag gjort idag


Skrevs:
2011-12-29 / Klockan: 23:00:00 / Kategori: Lista - dag för dag
- Shoppat med älskling
- Vart på "The Stig-Helmer Story" med älskling
- Sovit

perfekt dag


Skrevs:
2011-12-29 / Klockan: 21:20:41 / Kategori: Life Of Julia
Hej nu är jag hemma igen efter en hel dag med älskling. Åkte vid 8 imorse. Har haft det både tråkigt och roligt och varmt! Fick med mig 3 tröjor hem, ricinolja och 4 par trosor, sen tror jag inte det var något mer.


Vi åt på en resturang på bergvik och jag gjorde såklart bort mig, typiskt mig! Jag tänkte för mig själv (nu kommer jag säkert tappa glasflaskan i golvet) jo gissa vad jag gör ?! TAPPAR DEN JÄVLA FLASKAN I GOLVET och alla kollade på mig så fick gå och säga till personalen. Både jag och älskling skämdes. Sen fikade vi och kollade bara runt i affärer.

Kom hem halv sex och vi hann att lägga oss i min säng en snabbis och blunda i ögonen och sen smsade hans mamma och sa att hon kommer och hämtar oss runt sex tiden. Vi drog in till sunne med hans lillasyster och mormor och såg på The Stig-Helmer Story på bio. Den var helt okej, inte den bästa men den var inte dålig!


Nu sitter jag här och gör ingenting, funderar på att ta någonting och äta och sen lägga mig är trött och ska till älskling imorgon och spela Battelfield (stavning) de köpte han istället. Ni får ha en fortsatt bra dag, kommer upp bilder någon dag framöver kanske på vad jag köpte. Kram

tidigt uppe


Skrevs:
2011-12-29 / Klockan: 07:16:37 / Kategori: Life Of Julia
Godmorgon nu är jag uppe med tuppen ungefär och ska snart börja göra iordning mig så jag är klar tills älskling och hans pappa kommer och hämtar upp mig.


Har knappt sovit inatt för min lillasyster sov bredvid mig och hon svettades och vred sig hela tiden och katten skulle självklart vara med och hon låg och bet mig istället. Innan min syster somnade kollade vi på smurfarna, den var faktiskt jätte bra tills dit vi såg. Kollade typ en timme sen somnade hon och jag blev trött.


Idag drar jag mig in emot Karlstad med älskling och shoppar på mellandagsrean om det finns något snyggt kvar där, men jag håller tummarna! Han ska iallafall få med sig MW3 hem har han sagt, så vi får la se. Nu ska jag göra iordning mig, jag bloggar mer när jag kommer hem om jag har tid.

Ha en bra dag!

Stan imorgon


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 21:57:08 / Kategori: Life Of Julia
Godkväll sitter nu här och funderar på vad jag ska inhandla imorgon när jag och älskling ska in till stan och kolla och kanske fynda på mellandagsrean, om det ens finns någonting kvar nu när vi är så sent ute, men hoppas kan man ju alltid. Ska försöka hitta kläder till nyår iallafall och kanske något nytt smink eller så, vi får se vad jag hittar. Idag har jag iallafall vart hemma bara och tagit det lugnt, mest suttit framför datorn. Ska snart lägga mig så jag orkar upp till morgonen vi drar iväg tidigt så vi är i tid innan allt öppnar. Bloggar nog mer imorgon. Godnatt alla!

Julklapparna 2011


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 14:36:08 / Kategori: Life Of Julia
Detta fick jag, fast pengar på kortet också!

Veckans blogg!


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 13:16:07 / Kategori:
FÖR ATT ANMÄLA DIG:
Skriv en kommentar där det står att du är med.

FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA:
- Följ min blogg HÄR och HÄR!
- Gilla mig på facebook HÄR!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.


Andra kommentarer hänvisas till ett annat inlägg, tack.

kika hit!


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 12:59:06 / Kategori: Tävlingar och Erbjudanden
Bli medlem nu och få 5000 poäng och samla poäng för att få in presentkort!
Super enkelt, klicka på länken här: http://www.gratismakeup.se/?r=259081

nyvaken


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 10:36:03 / Kategori: Life Of Julia
Godmorgon sitter nu här helt nyvaken och funderar på ifall jag ska gå och lägga mig igen. Igår var jag med christoffer och hade det mysigt, gjorde mat,åt godis och kollade på tv. Idag har jag ingenting planerat, så vi får se vad som händer idag. Så jag bloggar nog mer senare.

Dag 28 - Min familj


Skrevs:
2011-12-28 / Klockan: 09:25:00 / Kategori: Lista - dag för dag
Har inga bilder på mamma och hennes man så får bli på mina syskon, bilderna är tagna på dom för dryg 2 år sen tror ja det är, men det får duga!





Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig


Skrevs:
2011-12-27 / Klockan: 22:23:00 / Kategori: Lista - dag för dag
När jag lärde känna denna fina personen och jag fick veta att han hade drabbats av leukemi.
Kommer aldrig glömma det, jag saknar tiderna vi hade tillsammans, då du mådde bra och levde ditt liv smärtfritt.
Du har det bra nu, föralltid!



RSS 2.0