Julia Pettersson -

Vårat internet här hemma funkar inte.. Så ...


Skrevs:
2011-09-29 / Klockan: 18:26:00 / Kategori: Life Of Julia

Vårat internet här hemma funkar inte.. Så lägger upp ett inlägg ifrån mobilen. Ja skriver när det börjat funka igen.


Hej! Ligger nu i sängen och ska försöka so...


Skrevs:
2011-09-27 / Klockan: 21:37:54 / Kategori: Life Of Julia

Hej! Ligger nu i sängen och ska försöka sova så jag orkar med praktiken imorgon. Har inte kunnat blogga för denna dagen har vart helt åt helvete. Kom hem osv.. Sen hämtade christoffers pappa mig och när jag kom till älskling spelade vi nhl12 oså.. Kom hem runt åtta. Imorgon blir det praktik och efter det till munkfors. Frågar ni mig vad jag ska göra där så kan ja säga att christoffer ska ha match. Så blir inget bloggande imorgon för kommer inte hinna. Vi hörs. Godnatt


365 dagar, 12 månader & 1 år ♥


Skrevs:
2011-09-27 / Klockan: 20:56:00 / Kategori: Min stora kärlek

17:44


Skrevs:
2011-09-26 / Klockan: 17:53:57 / Kategori: Life Of Julia
Hej! Igår hade jag inte tid och lust att blogga. För när jag vaknade skjutsade mamma mig till christoffer för han hade match så lovade att bli med på den. Medans han hade uppvärmning var jag med hans lillasyster. Fick sitta i utvisningsbåset under hela matchen med Maja hans lillasyster. Och det var Borta lagets bås. Efter matchen åkte jag,Maja och Johan (christoffers pappa) ner och hyrde filmen "hur många lingon finns det i världen" som jag sett många gånger och sen köpte vi godis. Sen åkte vi hem och väntade på christoffer och helena hans mamma. Åt hamburgare och såg på film. Fast till slut tröttnade christoffer och ville se på tv istället så gick upp och såg på detdära programmet med Robert Gustafsson. Sen skjutade Helena hem mig vid nio ungefär. Gick och la mig nästan direkt när jag kom hem.
Idag har jag vart i skolan och haft alla tråkiga ämnen Engelska,Matte och Svenska. Men svenska duger. Såg på en helt sinnessjuk film "The Experiment"! Seriöst, så sjuk film jag sett. Plågade blev dom. Hela filmen var helt död och sjuk. Nej usch hatar sånna filmer. Kändes typ som en Hitler film. Rekommenderar den INTE! Tog bussen hem vid två och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och väntar på mat som mamma håller på med. Sen blir det sova och vila upp mig inför morgondagen. Alla i sunne är ju lediga känns lite taskigt eftersom jag går i karlstad och har studiedag på fredag istället. Men imorgon kommer iallafall christoffer hit för då är det en speciell dag :D hiihi.

Tack även till Therese (en bloggare) för det fina armbandet. Fick hem det idag. Det var sjukt fint.
Puss

just a dream


Skrevs:
2011-09-24 / Klockan: 20:32:58 / Kategori: Vila i frid min ängel
just a dream ?  ja, jag önskar det bara var en dröm.
låt mig vakna upp ur den hemska drömmen nu.

markus, snälla kom hem igen.

mitt liv är mitt


Skrevs:
2011-09-24 / Klockan: 20:29:31 / Kategori: Life Of Julia
Hade så bra planer inför kvällen med en vän som jag inte har umgåtts med på mer än ett halv år ungefär. Men självklart blev det absolut inte som planerat. Fick som svar tillslut efter några timmar "vi kan ses i några minuter". Vadå några jävla minuter, nej så de är skit samma då tycker jag. Har väntat många timmar på att fått svar på hur de skulle bli osv, å när han skulle komma. Fick svar nyss det jag skrev. Och att vi kunde vara någon annan dag. Alltså känner inte alls för att lägga ner min tid på de nu alls. Han får vara med sin flickvän bäst han vill, jag förstår att dom vill vara. Men jag har inte sett han på jätte länge så tiden när jag väl kan kunde väl jag fått och dom har ju vart igår och idag trottsallt. Men skitsamma, lägger ner min tid på något annat! Falskt att göra så tycker jag trottsallt.

Hellre ärliga fiender än falska vänner .

När sånthär händer blir jag lätt sårad och arg. Nu sitter jag här och är så arg att jag skulle kunna slå sönder något. Men mest av allt vill jag till christoffer. Han skulle få mig glad igen, istället för att sitta här och gråta. Man märker att när man går in i ett förhållande så finns det inte så mycket vänner kvar tillslut. fuck. '

Imorgon åker jag iallafall till älskling med ett leende på läpparna för han gör mig glad. Han har match så blir att se på den. Och mest av allt just nu är att jag vill bort här ifrån med just honom.

När mina tårar kommer fram då tänker jag på dig Markus. Tänk om du ser mig och hör mig snyfta. Kan inte du försöka få fram att jag är stark att ja klarar allt. Du kan komma tillbaka nu tycker jag, du har varit borta för länge nu ifrån mig. älskade och saknade vän.
kärlek till äkta vänner och älskling .

23:e september


Skrevs:
2011-09-23 / Klockan: 19:17:15 / Kategori: Life Of Julia
Hej alla läsare! Är inte helt 100 idag känner jag. Haft huvudvärk hela dagen som typ plågat mig halvt till döds och huvudvärkstablett funka inte heller.. Var faktiskt ganska jobbigt att gå upp imorse. Huvudvärk,ont i foten som var uppsvullen fråga inte varför och ja! Som jag inte sa igår så: Brände jag mig på en sjukt varm ugn på Mc. Och ja, det gjorde sjukt ont och jag har brännmärke/ärr efter det nu. Yey är en utav Mc tjejorna alltså för alla tjejerna på Mc ha typ ett ärr från den jävla ugnen, haha lite komiskt eller inte.

Slutade iallafall vid tio i 2 idag så tog två bussen hem så mamma fick hämta mig vid bussen. När jag kom hem skulle mina småsyskon åka till mormor, och jag känner av det nu att det är liite tråkigt utan elvis i hemmet. Leah brukar sova där så henne går de bra utan ändå. Inte för att vara taskig eller så men, Elvis är lugnare och det är skönare att bara ha han hemma ibland istället för dom två, för då blir dom två kaniner som typ hoppar runt hela tiden känns det som. Men älskar dom ändå. Har nyss ätit räkmacka och tagit ett cola glas till det. Annars har jag bara sett på tv och ska snart göra det igen tror ja. Ska försöka få med mamma på att se "Hur många lingon finns det i världen" idag iallafall. Är ganska trött så ska försöka lägga mig lite tidigare idag.
F u c k . älskling har även spytt inatt, så jag är med honom på söndag istället då han även har match. Då har det gått mer än 48 timmar också.

Fick en kommentar igår av en tjej som meddelade att jag hade vunnit en tävling på hennes blogg så jag hade varit med i som jag helt hade glömt bort. Vann iallafall ett vitt armband med pärlor på. Så ska bli kul att se hur det ser ut i verkligheten när jag får hem det. Är grymt tacksam för att just jag vann tjejen!

BIG LOVE

Hej! Igår hade jag inte tid att blogga pga...


Skrevs:
2011-09-22 / Klockan: 20:09:30 / Kategori: Life Of Julia

Hej! Igår hade jag inte tid att blogga pga av att jag hade praktik å sen åkte hem till älskling. Så blev lite försent när jag kom hem kände jag! Och idag har ja haft praktik. Å efter det åkte ja hem. Är trött som fan så blir sova om en stund. Skriver förmodligen imorgon! Kram


HJÄLP


Skrevs:
2011-09-20 / Klockan: 20:53:36 / Kategori: Life Of Julia
Vore snällt om ni som läste bloggen kunde komentera om vad just NI skulle vilja ja skrev om och komma med ideér till bloggen. Och säga vad som är negativt och posetivt med den. Kom med alla förslag ni kommer på så får vi se vad det blir utöver det.

Har så ont i magen så jag snart går och lägger mig, (fast det ska jag göra snart ändå). Nu blir det stänga av denna beroendeframkallande saken och lägga mig ner med vetekudden på magen och försöka sova. Men först å främst smsa klart med christoffer. Imorgon drar jag iväg till honom oavsett hur sjuk lillen är.
Kisses.

you make me smile


Skrevs:
2011-09-20 / Klockan: 18:00:07 / Kategori: Life Of Julia
Hej! Sitter typ här och nästan halv sover känns det som. Är hur trött som helst idag. Gick upp runt sex och gjorde snabbt iordning mig och drog till bussen. Kom till skolan runt åtta ungefär så hade en halv timme på mig att typ "sova" innan vi hade engelska. Fick tillbaka provet vi gjorde igår. Fick E som är G i vanliga fall. Inte helt nöjd, men har ju varit sjuk så de gick ganka bra ändå för att inte ha tränat. Sen hade vi matteprov och de gick ju som de gick, ska nog begära att få göra omprov om ja inte får G på det, för jag kan lixom det vi hade på provet men ändå inte.. När det väl kommer till prov fuckar sig det alltid för mig. Sen hade vi lunch och efter det svenska men självklart så kunde ja fått sluta redan vid elva tiden men våran svenska lärare sa de till oss när vi kom till svenskan att dom som skrivit klart novellen fick sluta. Så dryygt å vänta till två bussen men. Tog den hem iallafall sen åt jag lite fika och tog en cappuccino när jag kom hem. Har legat i soffan och glott på tv ett tag nu, så tyckte det blev dax att ge er ett nytt inlägg.

Idag blev det inte hem till christoffer, för han är sjuk den stackaren. Men imorgon åker jag dit och piggar upp honom. Och hoppas på att mitt jävla munsår försvinner snart. Men tills på tisdag måste det försvinna.

Imorgon börjar också min första praktik, och jag ska vara på Mc, hoppas det blir bra och kul. ;)

Kärlek.

Är de det som kallas kärlek ? När man fäll...


Skrevs:
2011-09-19 / Klockan: 21:12:28 / Kategori: Life Of Julia

Är de det som kallas kärlek ? När man fäller tårar när sin pojkvän åker hem. När man gör det när man inte kan vara. Isåfall är kärlek smärtsamt och jag är otroligt kär. <3


just the way you are


Skrevs:
2011-09-19 / Klockan: 19:21:49 / Kategori: Life Of Julia
Trött och återigen trött.. Magen värker och jag vill sova. Nej nu ska ja inte klaga mer.

Gick upp 6 idag blev lite försent kände jag. Tog bussen till Karlstad och väntade på några klasskompisar, och sen gick vi till skolan. Började halv 9 idag. Engelska prov första lektionen, kände att de inte gick så bra men har varit sjuk och inte kunnat öppna sakerna vi skulle träna på på den sidan vi får alla läxor osv.. Men gjorde mitt bästa. Sen hade vi matte och det gick sådär för vi har prov tills imorgon men jag låg bra till ändå för att ha varit sjuk mycket nu. Svenskan gick jätte bra skrev en "novell" om markus faktiskt, hoppas ja får A på den uppgiften. Idrotten skippade jag för hade glömt byxor och vill inte springa i trosor ;) haha. Gick istället till Mc och åt Mc Flurry Bilar med Chokladsås! MUMS. Sen gick jag och Alexander tillbaka för att ja skulle gå med Annie till bussen. Åkte med min låtsas pappa hem. Har nyss kommit hem ifrån sunne med mamma för skulle handla lite oså. Kände att jag behövde blogga och inte göra er mer besvikna kanske, eller vad tycker ni ?
Iallafall nu ska jag snart äta, och försöka göra lite skol-uppgifter kanske om jag orkar det. Imorgon blir det förhoppningsvis till christoffer. och ja, eller NEEEEJ jag har fått MUNSÅR IGEN :'( buuhuu.. hater't. Nu ska jag kila.
Kärlek.

Tidsfördrivt


Skrevs:
2011-09-18 / Klockan: 18:55:31 / Kategori: Life Of Julia

1. Fullständigt namn? Julia Evelina Pettersson

2. Exakt ålder? 16 år och 7 månader :)

3. Vart bor du? Sunne

4. Bor tillsammans med? Mamma,låtsas pappa,lill bror & syster.

5. Husdjur? Hund och katter.

6. Färg på ditt hus? Rött med vita knutar.

7. När är du född? 6 februari.

8. Klass? HA11

9. Vilket år tar du studenten? 2014

10. Något jobb? Söker!

11. När ska du sova ikväll? När jag är trött!

12. Duschat idag? Igår kväll

13. Kramat någon idag? Ja

14. Pussat någon idag? Ja

15. Vad har du ätit? godis, å snart mat.

16. Dagens klädsel? sov kläder

17. Dagens sötnos? christoffer

18. Dagens roligaste? "hur många lingon finns det i världen"

19. Har du många vänner? Tillräckligt!

20. Hur många har du kysst? Ingen aning

21. Vem kramade du senast? Christoffer

22. Hur många vill du ha sex med? vadå hur många ? jävlar vilken sjuk fråga!

23. Hur många har varit otrogna med dig? Med mig eller mot mig? Fattar inte

24. Har du pojk-/flickvän? Ja

25. Vem pratade du med i telefon senast? Pappa

26. Vem fick du senast sms av? Christoffer

 

 

FAVORIT

 

27. Film? Det finns många

28. Låt? Enormt många!

29. Mat? Fläskfile, lax å kanske något annat gott!

30. Dryck? Cola

32. Stad? Göteborg

33. Land? Något varmt

34. Ämne i skolan? Handel

35. År? hm.. 2010 september, då ja träffa christoffer!

 

 

 

SENASTE

 

36. Personen du tänkte på? Christoffer

37. Personen du kysste? Christoffer

38. Gången du spydde? någon gång i sommar.

39.Pizzan du åt? Kebab.

40. Gången du grät? Förut när älskling åkte

40. Gången du var i Göteborg? Jaru, kanske juni ?

41. Gången du var i stockholm? i nian någon gång.

42. Gången du var full? -

43. Personen som såg dig gråta? Christoffer

 

 

 

ANTINGEN ELLER

 

44. Svart eller vitt? både och

45. Hund eller katt? hund

46. Ut och festa eller hemma och mysa? hemma å mysa med christoffer helst.

47. TV-spel eller datorspel? tvspel

48. Singel eller upptagen? upptagen,

49. Lunarstorm, helgon eller playahead? inget

50. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad ;)

51. Big brother eller paradise hotel? både och

52. Svart hår eller blont? blont

53. Blåa ögon eller bruna? blåa

54. Choklad eller lakrits? choklad

55. Göteborg eller Stockholm? Göteborg

56. Högerhänt eller vänsterhänt? höger

57. Coca cola eller fanta? coca cola

58. Pizza eller kebab? både och

59. Randigt eller prickigt? randigt

60. Älska eller älskas? både och,

61. Leva eller dö? leva

 

 

 

ANTAL

 

62. Personer du älskar? christoffer,familj och vänner

63. Personer du hatar? jaru

64. Personer du haft sex med? -

65. Personer du hånglat med inom en 24-timmars period? -

66. Glassar du ätit på en dag? för ja räknar nog

67. Gånger du gråtit på ett dygn? för många

68. Gånger du haft minnesluckor? typ inga

69. Piercingar har du? naveln,öronen,näsan å hade smiley.

70. Personer du saknar just nu? just för tillfället, christoffer å markus :(

71. Gånger ditt hjärta brustit? vet inte,

 

 

VEM

 

72. Vem vill du kyssa nu? christoffer

73. Vem ska du träffa imorgon? klassen :)

74. Sjöng du senast för? pappa

75. hade du senast en konversation med? sofie

76. Spelade du tv-spel med? christoffer

77.Vill du ta med på en romantisk resa med nu? christoffer självklart

78. Vill du kasta en sten i huvudet på? vet inte..

79. Förtjänar att dö? ingen,

80. Vill du sova brevid inatt? christoffer

 

 

 

VAD

 

81. Gör dig glad? CHRISTOFFER

82. Gör dig ledsen? svek

83. vad vill du helst göra nu? åka utomlands

84. Önskar du att du slapp göra? äta godis, vill klara mig utan men kan inte...

85. Vill du ha nu? obegrensat med pengar.

86. Önskar du dig i födelsedagspresent? mac,iphone 5 kanske ?

87. Längtar du till? sommaren!

88. Tycker du om dina betyg? nej inte direkt.

89. Ångrar du i ditt liv? finns mycket.

90. Är det bästa som hänt dig? kärleken och vännerna


Hösten är här ?


Skrevs:
2011-09-18 / Klockan: 18:37:12 / Kategori: Life Of Julia
Nu byter ja absolut till en annan kategori, för sommar 2011 stämmer inte längre.

Jag har iallafall varit hur dålig som helst på att blogga nu. Har haft mycket annat för mig. Tex. Christoffer,skolan och mycket annat. Skolan är iallafall väldigt chill tycker ja. Och älskling tränar mycket och det är jobbigt. I helgen har jag varit hos pappa och hälsat på alla hund valpar som är 4 veckor nu. Och gud vad förälskad jag blev i en stor vit valp, ALBERT hur gooo som helst. Åkte i fredas och kom hem igår kväll för skulle vara med Christoffer idag. Han kom vid elva ungefär imorse och åkte hem runt fem för han skulle iväg och äta med sin familj och sina kusiner. Jag ska snart äta och ska försöka lägga mig skapligt tidigt iallafall inte för sent. Har väldigt ont i ryggen och magen idag, brukar få det då och då. Jag ska försöka blogga mer men ja har inte så mycket tid och har inget speciellt att blogga om. Så det kan bli lite sådär inte bloggande ibland, iallafall oftast. Puss


Kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om och så, vore ett + så jag kan komma igång mer igen.

Nu är min smiley borta. Jag gillade den sk...


Skrevs:
2011-09-09 / Klockan: 21:51:47 / Kategori: SOMMAR 2011

Nu är min smiley borta. Jag gillade den skarpt. Men ska ut på praktik snart å då får man inte ha såna synliga piercingar. Eftersom den syns när man pratar å ler osv. Den var också obehaglig när man skulle äta å borsta tänderna. Men förr eller senare kommer den tillbaka det kan ja garantera! :-)




RSS 2.0